De Tijd Bedrijfskleding

MVO: verantwoord ondernemen

De kwaliteit van onze producten en diensten en het op verantwoorde wijze omgaan met het milieu zijn van het grootste belang voor het voortbestaan van De Tijd Bedrijfskleding. Het gaat om een gestructureerde transparante werkwijze met daaraan gekoppeld een proces van voortdurend verbeteren; de dingen slimmer gaan doen en soms ook dingen anders gaan doen. Het is van belang dat iedereen binnen en buiten de organisatie een duidelijk beeld heeft van wat wij doen aan duurzame bedrijfsvoering. Binnen onze bedrijfsvoering houden wij rekening met de volgende milieuaspecten:

Standaard Assortiment

Door het (kunnen) leveren uit een breed standaard assortiment zorgen wij ervoor dat de kleding in grotere aantallen geproduceerd wordt. Hierdoor wordt minder milieu belastend geconfectioneerd zoals bij speciaal gemaakte kleding die vaak in kleinere aantallen geconfectioneerd worden.

2. Logistiek/Transport

Zoals onze missie al vermeld, richten wij ons op bedrijven in de regio Den Haag en omstreken. Hierdoor zijn wij snel bij onze klanten, waardoor de transportbijdrage aan milieubelasting aanzienlijk wordt verkleind.

3. Verpakking

De (kartonnen) dozen die wij van onze leveranciers ontvangen, worden door ons weer gebruikt als verpakkingsmateriaal voor onze klanten. Hierdoor worden de kartonnen dozen hergebruikt en gerecycled.

4. Inname en recycling

Gebruikte bedrijfskleding & schoenen kunnen bij ons ingeleverd worden voor hergebruik. De kleding wordt gesorteerd en wordt hergebruikt in Hongarije en Kenia. Voor meer informatie over de mogelijkheden en deze stichtingen kunt u contact opnemen met Eva Alkema.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9:00 - 17:00

We zijn gesloten van 24 december 2018 tot en met 2 januari 2019.

clickme